Made4Logistics is de exclusieve distributeur in de Benelux van Made4Net

Yard Management
Beheer uw terrein

Warehouse Management Software, TMS, 3PL

Optimaliseer het gebruik van uw terrein

YardExpert™ is bedoeld voor de activiteiten op uw terrein buiten de muren van uw magazijn(-en). U kunt aansturen welke docks gebruikt dienen te worden en u kunt de voorraad beheren op uw terrein.

Made4net’s Yard Management System geeft u de mogelijkheid om real-time te volgen waar voertuigen, trailers en containers zich bevinden, inclusief informatie over bijvoorbeeld wie de goederen gebracht heeft en wie de eigenaar is. Daarbij verkrijgt u uitgebreide informatie over onder andere: waar is het, wat is het, hoe lang is het er, waar en wanneer dient het ergens te zijn.

Made4net Yard Management Software zorgt voor effectieve taken voor verplaatsing van trailers via RF aan de chauffeurs op uw terrein. Een intelligent taak management, waardoor bijvoorbeeld magazijnmedewerkers weten welke trailers verplaatst dienen te worden, waar ze zich op het terrein bevinden, waar ze heen gaan en welke chauffeurs beschikbaar zijn om een truck te verplaatsen. Het geeft hen ook de mogelijkheid om taken te koppelen aan beschikbare trailers.

YardExpert en CarrierLink kunnen zorgen voor een beter zicht op de assets op uw terrein en het verkeer op gang houden.

Belangrijkste functionaliteit

Voordelen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een demonstratie.