Made4Logistics is de exclusieve distributeur in de Benelux van Made4Net

Delivery management (e-POD)

Warehouse Management Software, TMS, 3PL

SCExpert is een van de meest geavanceerde en veelzijdige platforms op de markt van vandaag. Beschikbaar in de cloud of on-premises, biedt onze alles-in-één suite van magazijn-, transport-, arbeids- en yard management-oplossingen de mogelijkheid om individueel te worden ingezet, aangepast of gecombineerd zoals nodig, afhankelijk van uw vereisten. Bovendien werken al onze platforms en modules naadloos samen met de backend systemen die u gebruikt.

Waar andere WMS-aanbieders end-to-end oplossingen bieden in de vorm van losse systemen die in de loop der tijd bij elkaar zijn gevoegd, levert Made4net een geïntegreerde suite van producten op basis van een gemeenschappelijke technologiestack. Het resultaat? Made4net maakt het aanzienlijk eenvoudiger om incrementele magazijnen te activeren, oplossingen toe te voegen zoals route-optimalisatie, bewijs van levering, yard management of arbeidsmanagement, of onze kernbedrijfsregels en workflows aan te passen aan nieuwe vereisten die opkomen naarmate uw bedrijf groeit.

Bewijs van levering (e-POD)

Middels de module DeliveryExpert™  kunt u aantonen of een levering heeft plaatsgevonden middels een handtekening en/of foto. Daarnaast verkrijgt u real-time informatie over waar een levering zich binnen een route bevindt. De bezorger heeft een mobiel apparaat (soort smartphone), waarmee hij naast scannen, handtekening zetten, foto’s maken ook andere taken kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld betaling afhandelen. DeliveryExpert™ geeft informatie over wat, wanneer, waar en aan wie er is geleverd. Omdat de module DeliveryExpert™ onderdeel is van de SCExpert™ Suite, kan deze informatie tevens gebruikt worden in de andere modules (denk aan prioriteit van orderpicking).

Vanaf de basis opgebouwd met ultieme wendbaarheid voor snelle aanpassing.

De SCExpert™ Suite is vanaf de basis opgebouwd en maakt gebruik van een netwerk van afzonderlijke services die asynchroon toegankelijk zijn via een berichtenlaag (MSMQ). Deze methode heeft geleid tot fundamentele mogelijkheden die onze oplossing onderscheiden van anderen.

Belangrijkste functionaliteit

Voordelen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een demonstratie.