Made4Logistics is de exclusieve distributeur in de Benelux van Made4Net

Transport Management
Geautomatiseerde planning

Warehouse Management Software, TMS, 3PL

Transport Management Software – TransportExpert™

TransportExpert™ is een krachting transport management programma die helpt het dagelijks transport te plannen en managen. Met als doel een optimale inzet van de voertuigen en een hoger serviceniveau. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde algoritmes, die worden aangestuurd door een ongelimiteerd aantal instelbare bedrijfsregels.

Door het aantal lege transporten te minimaliseren wordt er direct geld bespaard. De beschikbaarheid van transporten en chauffeurs wordt helder gepresenteerd zodat planning makkelijker gemaakt wordt. 

Pro actieve klantservice

Geïntegreerd met de e-POD module (DeliveryExpert) of met tracking providers, wordt real-time inzicht verkregen waar een voertuig zich bevindt.  U heeft de mogelijkheid om accurate ETAs te communiceren en pro actieve klanten te informeren als er verwacht wordt dat een levering te laat is. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Facturing, tarief & bonusafspraken

TransportExpert™ levert een directe besparing op in de “back office” door  automatisch facturen te genereren. De tarief & bonusafspraken zijn zeer flexibel en eenvoudig  in te richten. De kosten worden meegenomen bij het bepalen van de route, waardoor een goede balans gevonden kan worden tussen kosten en serviceniveau.

In de Cloud of bij u geïnstalleerd

We leveren SaaS (in de cloud) met minimale implementatiekosten (sjabloon implementatie) en maandelijkse doorberekening per truck. Ideaal voor de MKB markt, waar een lage investering en snelle implementatie gewenst is (2 tot 3 weken). Maar de software kan ook worden aangeschaft en bij u worden geïnstalleerd, waarbij al dan niet een uitgebreidere implementatie plaatsvindt.

Belangrijkste functionaliteit

Voordelen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een demonstratie.